"Излизаме и бием в оставащите три мача. Нямам претенции към това кой да изпадне, останалите да се оправят", това заяви старши-треньорът на Локо (Пд) Аян Садъков преди двубоя с Вихрен. Гостите са в дъното на таблицата и се борят за оставане в групата със Спартак Варна и Ботев. "През седмицата се готвихме добре, ще играем с мисъл само за победа. Не трябва да подценяваме съперника, според мен сме доста по-класен отбор", каза още Садъков.

От мача със сигурност отпадат наказаните Дани Кики и Искрен Писаров. Людмил Николов е с травма и все още се възстановява, като по всяка вероятност също ще бъде извън групата, за да не се рискува здравето му. Бразилският халф Евертон Джилио - Том е с подут глезен и шансовете му да вземе участие в мача са минимални. С оплаквания е също Георги Данов.

Все още не се знае дали юношите Веселин Марчев и Христиан Попов ще попаднат в групата, като Садъков заяви, че ще изчака жребия за републиканското първенство при юношите и в зависимост от това дали Локомотив набор 90 гостува или домакинства, ще реши дали да ги вземе в групата. Мачът с Вихрен е в събота от 17,00 часа на стадион "Локомотив"./БЛИЦ