Треньорът на Локо (Пд) Аян Садъков даде пресконференция преди новия дял на шампионата. В първия кръг “смърфовете” приемат ЦСКА. Освен мача треньорът коментира и темата с бразилеца Даксон, който пропусна подготовката след ухапване от куче. 

“Когато Даксон се върне, ще го поздравим с "Добре дошъл", ще го попитаме как е. Нека първо да пристигне да се видим, дали е с гипс, дали има крак или не. Като го видим ще разберем кога ще може да играе. Не знам каква ще му е глобата. Не трябва да се оправдаваме за загубите от подготовката заради липсата на Даксон. Класата на отбора със сигурност ще се вдигне като дойде, но ние сме се разделяли и с много по-големи имена от Даксон и пак сме продължавали напред”, каза специалистът.

"Няма смисъл да говорим срещу какъв отбор играем - ЦСКА. Още миналата година футболистите показаха срещу силните отбори стойностна и силна игра и моите очаквания са да излезем за едно добро представяне и се надявам на победа. Мисля, че имаме сили и възможности. Все още търсим още един изявен нападател, но иначе съм доволен от селекцията. Според мен трябва да се целим в по-добро класиране и по-добри игри от миналата година”, завърши Садъков.

Локо (Пд) приема ЦСКА в неделя от 17,30 часа./БЛИЦ