Двама от футболистите на Етър – Дормушали Саидходжа и Димитър Байдаков, участваха на пресконференцията преди мача с "Ботев" (Враца). Двубоят от 10-ия кръг на "А" група е утре от 16:00 часа на стадион "Ивайло".

"Всичко ни е насочено към съботния мач, за да се поздравим с победа. Това е най-важното. Ще се радваме целият отбор феновете да ни подкрепят срещу "Ботев" (Враца), защото това е много важно, да ги използваме като 12-и играч. В колектива всичко е нормално. Доста неща се промениха в последните две седмици, но се надяваме да е за добро", каза Муши, който стана преди две седмици първият футболист на Етър 1924, вкарал гол в „А” група на стадион „Ивайло”.

„Като гледаме класирането, не може да сме спокойни, но се надяваме след съботния мач напрежението да намали и да продължим нагоре. Лично аз съм готов на 100% за мача. В събота ще покажем на какво сме способни. Наясно сме с всичко за дадения мач. За тези два дни от работата ни с новия треньор Сердар Даят първото, което стана ясно, е че той държи много на диспиплината. За останалите неща времето ще си покаже", завърши голмайсторът.

Няколко думи каза и младият Димитър Байдаков, който срещу Локомотив (Пловдив) (1:1) направи дебют с екипа на "виолетовите": "Чувствам се добре, не съм играл много, но ако ме пуснат и мога да помогна с нещо, ще помогна. Ще бием в събота, мотивацията е на сто процента, друго освен победата за нас няма."

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА