Дормушали Саидходжа напусна България. Вчера по обед нападателят хвана полет за Москва, а днес му предстоят преговори с ръководството на Спартак (Налчик.

Очаква се двете страни да се разберат и да се стигне до подписването на 3-месечен договор. Както е известно, първенството на Русия приключва в края на ноември и дотогава таранът ще защитава цветовете на Спартак (Налчик).
 
Очаква се Саидходжа да прибере 135 000 долара само от заплати за кратния си престой в Русия. През януари ЦСКА привлече нападателя от Ботев, като трансферът бе уреден от Александър Томов. Сега “червените” ще получат 150 000 евро от Спартак за преотстъпването на 23-годишния играч. Втори вариант за Муши е друг руски клуб – Сатурн.
 
Така с напускането на Саидходжа, Любо Пенев ще може да разчита на върха на атаката на Руи Мигел, Благой Пасков и Владо Манчев. Последният ще бъде готов за игра до десетина дни и почти сигурно ще попадне в групата на ЦСКА за реванша с Динамо (Москва) от Лига Европа. Опция за позицията централен нападател е и Орлин Орлинов./БЛИЦ