Председателят на Управителния съвет на Пирин (Гоце Делчев) Антонио Сакаджийски е оптимист за продължаването на тима на 1/4-финалите за Купата на България. В неделя от 14:00 часа селекцията на Тенчо Тенев приема лидера в "Б" група Нефтохимик в първия 1/8-финал.

"За нас най-важно в момента е да продължим напред за Купата на България. Това е основното ни желание и вярваме, че момчетата имат възможност да го направят. Вярно е, че получихме две неприятни загуби (б.р. - по 0:5 от Литекс и ЦСКА), но трябва да излезем от тази дупка, в която сед намираме. Нормално е да има минорно настроение при тази ситуация. Какво по-добро от това с победа срещу силен отбор, какъвто безспорно е Нефтохимик", коментира Сакаджийски.

"Бием утре и по този начин ще зарадваме феновете, които безспорно също заслужават тази радост. Искаме да продължим, да играем и през пролетта в турнира за Купата на България и смятам, че футболистите имат потенциал да се случи това. Трябва да се вложим на 100% и да извлечем максимума от първия двубой с Нефтохимик, в който да вземем добра турнирна преднина преди реванша след две седмици", коментира още председателят на Управителния съвет на неврокопчани.

От своя страна феновете също застанаха зад отбора, изразиха вярата си в него и призоваха всички, които обичат Пирин да бъдат на мача срещу Нефтохимик и да окажат нужната подкрепа на любимците си.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА