Страхотно настроение цари в лагера на Спартак (Варна) преди днешното гостуване на Левски на “Герена”. На последната тренировка край морето футболистите демонстрирали непознат за отбора дух, въпреки че положението им не е за завиждане. Спартак се намира на 13-ото място с 24 точки и е много близо до раздяла с “А” група. За пореден път най-атрактивен бил бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев. Голмайсторът през цялото време на заниманието развеселявал съотборниците си, като в един момент седнал на топката и я вкарал във вратата.

“Ей така със задник ще вкарам на Левски и се спасяваме”, казал Саката, след което всички избухнали в бурен смях.

“Наистина има настроение преди този мач. Преди други гостувания момчетата едва се качват в автобуса, едни такива посърнали, думата им не се чува. Този път е съвсем по-различно. А и нали знаете, че половината са цесекари в душите, така че ще се хвърлят здраво на Левски”, заявили от лагера на Спартак (Варна).

Междувременно от ръководството на ЦСКА са готови да премират солидно варненци, ако изкопчат дори и точка от “сините”.

“Невъзможно е да се надяваме Левски да сгреши. До сега всичко зависеше от нас, а сега трябва да се надяваме друг да ни свърши работата”, категорични са феновете на ЦСКА./БЛИЦ