Едва двама защитници попаднаха в групата на Черно море за домакинството на Светкавица. Треньорът Стефан Генов не разполага с повече. Единствените здрави бранители на негово разположение са централният Александър Александров и крайният Михаил Лазаров. Десният бек Сашо Александров е наказан, а Росен Колев и Ивелин Янев отпаднаха заради травми. Цветан Йотов е трайно контузен и пропуска мачовете до края на сезона.

Така защитата на “моряците” ще има доста експериментален вид. Очаква се като десен бек да играе Янчо Андреев, чиято традиционна позиция е десен халф. Съществува възможност на неговото място да се появи и опитният Станислав Стоянов, който е доказал, че може да играе успешно на различни постове. Александров и Лазаров ще са в центъра на защитата, а Християн Попов ще бъде преквалифициран като ляв бек.

Аут за мача е и Самуел Камазола, който също е наказан. Стефан Генов се отказа от услугите на Даниил Ратников. В групата бе включен Дончо Атанасов, който има проблем с бедрото.

Черно море приема Светкавица утре от 14,30 часа./БЛИЦ

Групата на Черно море: Илко Пиргов, Петър Денчев, Янчо Андреев, Александър Александров, Михаил Лазаров, Георги Илиев, Димитър Петков, Илиян Капитанов, Дончо Атанасов, Християн Попов, Веселин Марчев, Виктор Митев, Станислав Стоянов, Симеон Симеонов, Хермес Паломино, Георги Божилов, Румен Николов, Мирослав Манолов