Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Петима фенове са задържани за хулигански прояви по време на световната квалификация България - Италия (2:2) снощи. Това съобщи говорителят на Главна дирекция „Национална полиция" Георги Карадобрев.

Двама от арестуваните са непълнолетни. Те са закопчани за палене и хвърляне на пиротехнически изделия на стадиона. Снети са им обяснения и ще бъдат предадени на родителите им.

Останалите трима са пълнолетни. Вероятно още днес ще им бъдат наложени мерки от съда. Около 70-ата минута на мача в сектор "Б" на стадиона са възникнали сблъсъци между фенове на "Левски" и на Берое. Това едва не доведе до влизане на полицаите, които се бяха подготвили да отреагиран. След мача обстановката е била спокойна и е нямало инциденти.

Припомняме, около пловин час преди началото на двубоя група от около стотина привърженици на "Левски" се отправиха към Орлов мост, където по същото време бяха и ултрасите на ЦСКА. "Сините" фенове предизвикаха колегите си и веднага беше заформено меле. По време на боя и от двете страни бяха хвърляни камъни и бутилки, има двама ударени униформени. Полицията е арестувала двама души, като единият е закаран за оказване на медицинска помощ. Има арестуван и за употреба на алкохол на публично място.