Легендарният бивш президент на Реал (Мадрид) Лоренцо Санс кацна на Летище София малко преди 20:00 часа, предаде репортер на БЛИЦ СПОРТ.

Утре в България идва и легендарният защитник на "белия балет" Мичел Салгадо, който е зет на Санс.

Те пристигат по покана на бившия футболен съдия Апостол Апостолов-Поли и неговият син - Стефан Апостолов, който е настоящ международен рефер и депутат. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Санс и Салгадо ще останат в България до неделя. Домакините са се погрижили двете звезди да се чувстват много добре по време на четиридневния си престой.

Кметът Апостол Апостолов покани големите звезди от Испания като специални гости на Симитли за началото на юбилейния 20-ти футболен турнир в памет на Иван Янчев. Надпреварата ще се проведе в събота. Санс и Салгадо ще наблюдават на живо таланти от школите на Симитли, Благоевград, Петрич и Разлог.

Бившият президент на "кралския клуб" носи и огромна изненада в България - един от двата трофея от Шампионска лига, които Реал (Мадрид) завоюва по негово време. Санс е взел отличието от музея на "белия балет", за да го донесе тук, като после ще го върне обратно на мястото му. Той оглавяваше Реал в периода 1995 - 2000 г.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ


Снимки: БЛИЦ