ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на младежкия национален отбор по футбол Александър Димитров се срещна с шефа на Световната футболна асоциация - ФИФА Джани Инфантино по време на финала на Световното първенство до 17 години в Индонезия.

В него Германия надви Франция с дузпи в повторение на финала на Европейското първенство през лятото, а на почивката Димитров, който е на футболния форум със съдействието на БФС и Борислав Михайлов, поговори с големия футболен бос.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Бяхме близо на трибуните. Отдели ми внимание, казах му кой съм. Учуди се какво правя там, но му отговорих, че съм дошъл да  гледам срещите и да се развивам като треньор.

Инфантино ми каза, че знае за проблемите в родния футбол и поздрави цялата ни футболна общественост. Определи България като футболна сила. Пожела ни успех и да сме заедно. Запознат е с всичко, което се случва. 

Спортът трябва да обединява обществото. Цялата ни футболна общественост трябва да гледа в една посока", заяви Димитров пред БЛИЦ.

Той допълни, че в България има много таланти и по нищо не отстъпваме на участниците на Световното първенство.

"Мали победи Аржентина в мача за третото място. Съмнявам се там държавата да е направила стадиони и бази. Става въпрос за талант и работа. Това зависи от всички", заяви Димитров.