Левски представи днес пред медиите новото си попълнение Саша Симонович. Сръбският полузащитник, който има и български паспорт, подписа договор със "сините" за срок от една година и ще играе с номер 70.

На представянето присъства и спортният директор на Левски Георги Иванов. Саша Симонович се завръща на "Герена", след като игра със синята фланелка в периода 2002 - 2005 година. Впоследствие той бе във Вихрен, Славия и Локомотив (Мездра).

"Радвам се, че се връщам в Левски. Идвам при шампионите на България и се надявам да помогна на отбора да играе още по-добре. С Георги Иванов се разбрахме бързо за условията. Познаваме се много добре с треньора Ратко Достанич, след като сме работили заедно и в други отбори. Винаги съм очаквал, че един ден ще се върна пак в Левски. Важното е да съм здрав. Добре се чувствам, поддържам форма. Започнах подготовка с Локомотив (Мездра), но не заминах с тях в Холандия, а тренирах с един сръбски отбор от "Б" група. Надявам се да постигна още по-големи успехи от предишния път с Левски. Тогава хората не ме познаваха добре. Аз направих име в България именно с Левски. Дано постигнем целите, които има пред клуба", каза Саша Симонович.

"Симонович е при нас по мое настояване. Знам добре неговите качества. Трябваше да действаме бързо, защото ни трябваше заместник на Гаджев. Привлякохме добър футболист, без да плащаме трансферна сума. Никога не е имало вариант да връщаме Ричард Еромоигбе, защото той не е играл шест месеца поради травма", каза от своя страна Георги Иванов. /БЛИЦ