Спортният директор на „Ботев“ (Пловдив) Александър Александров коментира победата с 1:0 над Черно море в осминафинал-реваш за Купата на България. Шефът говори и относно спекулациите за бъдещето на треньора Станимир Стоилов.

„Черно море е корав отбор. Първото полувреме беше равностойно, като смятам, че дори и в края състезателите ни стояха доста стабилно на терена. Благодаря на публиката за постоянната им подкрепа. Няма напрежение в съблекалнята. Ако има, идва от това, че паднахме от слаби отбори, но сега вдигаме високо главите си. Разбира се, че когато побеждаваш, хората застават на твоя страна и са готови да направят някои компромиси. Но само и единствено ако покажеш, че се стараеш“, заяви Александър Александров.

„Това с напрежението между чужденци и българи е излишно вкарано от медиите в съблекалнята ни. Няма такова нещо. Подчертавам това дебело. Постоянно се пише за нас, толкова ли сме симпатични не мога да разбера?! Кой ви каза, че идва Христо Стоичков? Много работи се пишат. Мъри, ако искаше да отиде в Левски, щеше да го направи, когато му предложиха. Даже бяха готови и неустойката да му платят. Той няма да ходи никъде. Спрете с тези спекулации.“ Един милион му е неустойката на Мъри!", избухна Александров.