Спортният директор на „Ботев“ Пловдив Александър Александров коментира равенството 0:0 срещу Щутгарт в реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа. „Канарчетата“ отпаднаха след равен 1:1 в Бургас.

„Тежко е да направя коментар, когато сме надиграли Щутгарт и сме отпаднали по такъв начин. Отпаднахме с гордо вдигната глава, но това мен не ме радва. Щеше да ме радва, ако сме продължили напред. По-добрият отбор загуби, но не винаги по-добрият продължава. Това е пътят, по който трябва да работим. С настроение, правилна тактика. Днес бяхме тактически по-добре, както искат да го приемат, но днес излязохме и надиграхме Щутгарт“, коментира Сашо Александров.

„Не може да създадеш срещу Щутгарт около 9 положения и в двата мача и да не отбележиш гол. Хубавото е, че нашият отбор показа голямо самочувствие, израстване. Демонстрира правилен футбол, европейски футбол. Дойдохме да се надиграваме с Щутгарт. Болно ми е за момчетата в съблекалнята, тежко ми е и за феновете. Щеше да е радост за нас и феновете, за всички свързани с „Ботев“, да продължим напред. Остава ни да вдигнем играчите и да играем този футбол и в първенството“, завърши Александър Александров./БЛИЦ