Треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) опроверга ширещите се през последни дни слухове, че ще напусне клуба след слабите резултати от началото на пролетния полусезон в „Б“ група.
 
„Няма такова нещо! Не знам кой го измисля и с каква цел. Не съм оповестявал никъде подобни намерения. Ще разочаровам тези, които се радват, но не съм се махнал. Все още съм треньор на Локомотив, гоним си целите, продължаваме борбата. Ако от ръководството са взели друго решение и искат да ме сменят, а все още не са ме информирали, това е друг въпрос. Аз оставка не съм подавал и не си тръгвам“, категоричен бе Сашо Ангелов пред sport-vt.com.
 
„Нямам претенции към работата на треньора, справя се добре, върши си професионално работата. Няма никакво напрежение между нас – чуваме се, говорим си, работим. В момента уточняваме нещата около съботната контрола, така че всичко е нормално. Никога не е ставало дума някой да си тръгва, явно някой съвсем целенасочено нажежава обстановката. Ние си продължаваме работата по план“, коментира президентът на клуба Бончо Генчев.