Два Локомотива ще се сблъскат челно в Мездра, но на футболния терен. “Железничарите” от Горна Оряховица гостуват на съименниците си от Мездра в събота от 15:30 часа в мач от 20-ия кръг на “Б” група, който е изключително важен и за двата тима.

Играчите на треньора Сашо Ангелов преследват влизане в елита и се нуждаят от задължителен успех. Тимът изостава на 5 точки от лидера Дунав и на 3 от Поморие, но тъкмо тези два състава се срещат в Русе и при всички случаи някой от тях ще губи точки.

Локомотив (Мездра) пък е засега под чертата на изпадащите и въпреки кризата ще търси пътища за спасение. Срещата утре пропуска наказаният за 1 мач защитник на горнооряховци Денислав Мицаков. В състава обаче се завръща капитанът Атанас Фиданин, чието наказание изтече. Контузени футболисти няма.

„Отново излизаме срещу отбор с две поредни загуби. Съставът на Локомотив (Мездра) е много променен от есента, ще хвърлят всичко срещу нас. Не си правим илюзията, че ще ни е лесно. Не са 13 мача тази пролет, а са 13 финала”, коментира старши треньорът на горнооряховци Сашо Ангелов пред Sport-vt.com.

Привлеченият преди дни тунизийски нападател Аймен Суда, който подписа договор с клуба, вече води тренировки с отбора и се очаква скоро да бъде картотекиран.

 Kласиране, програма, резултати и всичко за "Б" група - ТУК !!!