Треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов изрази задоволство след победата с 1:0 над Царско село в дербито на Втора лига. Успехът изкачи врачани на върха в класирането, а специалистът си пожела Левски за следващ съперник в турнира за Купата на България преди жребия, който ще се тегли утре от 11 часа.

"Видяхте, че беше трудно. Играхме срещу труден съперник. Имах 5 мача срещу Никола Спасов и нямах победа. Доволен съм, че го победих. Не мога да кажа, че сме ги надиграли. Просто си вкарахме едно от положенията. Работим много по обработването на статичните положения. Голям специалист го е казал, че един мач се печели от защитата", каза Ангелов пред Диема Спорт.  

"Тази победа е сладка. Има още 21 кръга, искам да задържим това ниво поне до края на есенния полусезон. До десети кръг се отчертава кой отбор накъде тръгва. Сега е девети кръг. Имам богат опит, убеден съм в това нещо. Много държа на отговорността, редовно питам футболистите "Можеш или не можеш?". Вярвам, че вървим по правилен път. На жребия за Купата на България искам Левски. Искам отборът да се раздава, резултатите ще дойдат", каза още Сашо Ангелов.




ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2017/2018​

Пълната програма на Втора лига

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ