Сашо Борисов, който ще води ЦСКА срещу ТНС поради забавяне работната виза на Гьоре Йовановски, даде пресконференция.
„Аз съм свързан с ЦСКА, така че за мен не е обида за мен това, което ми се предлага. Аз имам отношение с клуба”, каза в началото на брифинга Борисов.
 
„Не знам дали ще водя отбора само в един мач. Може и за повече. Договорът ми е до 31 декември. Ще изпълнявам това, което ми е поставено от ръководството.
 
Италианците в тима не ги познавам, предполагам, че и Шеридън никой не го познава. Ирландецът обаче ще бъде титуляр. Няма нещо, което да ме притеснява. Смятам, че ЦСКА ще излезе с голямо самочувствие. Първо – трябва да победим, трябва да се върне увереността от феновете към играчите. Лига Европа е приоритет номер 1 на ЦСКА.
 
Имаме доста контузени. От юношите сме взели Мартин Василев, който ще попадне утре в групата. Най-тежка е контузията на Апостол Попов. Мартин Дечев, Йордан Минев и Коста Стоянов също няма да са в разширения състав.
 
Руи Мигел е в момента на лагера в Правец. Тиеро е пуснат от ръководството.
 
Имаме само двама централни защитници. Не случайно е привлечен от юноши старша възраст Мартин Василев.
 
„Не е нормално в ЦСКА да стават такива неща, но с оглед резултатите се прилагат такива смени.
 
Това, че не съм бил при отбора в Правец не ме притеснява. Аз имам пълната яснота около отбора. Ще се видя с отбора и няма да има проблеми. Състава най-вероятно ще го определя с помощта на помощниците Милен Радуканов и Йордан Йорданов”, каза още Сашо Борисов.
 
“Аз съм старши треньор, предполагам, че аз ще нося отговорност при негативен резултат от мача утре. ЦСКА обаче винаги играе добре в евротурнири, така че няма да бъде като мач от българското първенство. Играчите разчитат много от подкрепата на феновете. В името на клуба сме длъжни да победим убедително”, завърши Борисов.