Сашо Борисов, който ще бъде записан като треньор на ЦСКА в протокола за утрешния мач, разкри, че тимът му ще е доволен и на една точка от двубоя с Рапид (Виена), но ще се бори за победа. Той призна, че сега има промяна в настроението на футболистите, за разлика отпреди два месеца, когато също се водеше наставник на “червените”.
 
“Равенството е добър резултат и би ни зарадвал, но ние ще преследваме трите точки. Този резултат е по силите ни, макар отсрани да не изглежда, че е така. Надяваме се на добра и агресивна игра, за да зарадваме нашите фенове. Искам да се представим така, както го направихме срещу Бешикташ”, заяви специалистът.
 
“Рапид е добър отбор, който показва истинския европейски футбол в сърцето на континента. Ние обаче ще покажем силните си страни. Отново съм записан като треньор, тъй като тимът има нужда от човек с Про лиценз. За разлика отпреди два месеца, когато отново бях в същата ситуация, сега има разлика в положителна насока. Момчетата са задружни, има настроени в отбора. Придобиха самочувствие и трябва да го показват”, допълни Борисов./БРИЦ