Младежките национали имат сериозно изпитание днес, макар и в контрола. Момчетата на Александър Димитров приемат в 18:30 часа на стадион „Славия“ коравите си връстници от Русия, а входът е свободен.

Футболните анализатори са категорични, че младият селекционер, заедно с помощниците си Явор Вълчинов и Николай Чавдаров, си върши отлично работата. Резултатът се видя по време на последните европейски квалификации. Младите българи изиграха много добри мачове и съвсем малко не им достигна, за да се класират.

Всъщност тогава бяхме в една група именно с Русия, а двете срещи завършиха 0:0 тук и 0:2 в Москва.

Днес избраниците на Сашо Димитров са готови да докажат потенциала си. Сред тях наистина е пълно с таланти, които един ден ще облекат фланелката на мъжкия национален отбор и ще доближат върховете на футболната си кариера благодарение на своя треньор при младежите.

Станислав Шопов и Владимир Николов се намират във форма, а младият вратар на Славия Светослав Вуцов не спира да изумява с качествата си.

Ненапразно вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов заяви преди време, че е доволен от работата на Александър Димитров и че тимът има бъдеще.