Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков даде брифинг преди предстоящия мач с Пирин (Гоце Делчев) за първенството на „А“ група. Той призна, че в състава има проблеми с контузени играчи, но въпреки това „черно-белите“ ще търсят победа, която да повдигне самочувствието им преди мача с Литекс.
 
"Срещата с Пирин (Гоце Делчев) никак няма да е лека. Още от самото начало казах, че леки мачове няма. Имаме известни проблеми. Някои играчи тренират на облекчен режим, защото имаха травми от двубоите с „Ботев“ и Любимец. Имаме достатъчно хора, които са готови да заместят евентуално тези футболисти, ако не се възстановят за мача. Очаквам победа срещу Пирин, за да може и настроението да е по-добро, тъй като след това ни чака тежък мач с Литекс", коментира Станков.
 
"Нямаме проблем с новите попълнения. Просто не са направили нормално подготовка и затова гледаме да ги вкараме в ритъм с повече натоварване. Направили сме им специална програма за трениране и мисля, че до седмица ще влязат в нормален ритъм на работа. Има вероятност Стелиос, който е по-напред с подготовката да попадне в групата за мача с Пирин", допълни треньорът на Локомотив (София).
 
"Не мога да кажа, че съм много доволен от играчите, които взеха участие срещу Любимец. Имаше старание от някои, но не съм доволен от повечето футболисти. Маламов постепенно намира себе си вече. Още малко му трябва да е напълно готов. Все още има известна доза психологическо притеснение да се пази от травмата, която получи. Мисля, че в най-близко бъдеще ще бъде на 100% готов", завърши Александър Станков.