Треньорът Александър Станков разкри пред БЛИЦ, че бъдещето му ще се реши утре, когато ще проведе среща с ръководството на Черно море. Както вече стана ясно, наставникът е недолюбван от част от феновете на "моряците", които след загубата с 0:3 от Литекс в петък отново поискаха оставката му. Станков заяви, че не желае да пада на нивото на шефа на фенклуба Иван Михайлов и отказа да му отговаря.

"Не искам да давам изявления, докато не говоря очи в очи с шефовете на клуба. Каквото имам да казвам, желая да го кажа първо на тях. Такъв човек съм аз. Още не сме се виждали, имахме разговор по телефона, но утре ще се срещна с тях. Сутринта пътувам за Варна и след това ще е ясно какво се случва", каза Станков пред БЛИЦ.

"Тежко ми е, разберете ме. А и първо искам да разговарям със собствениците. Имам решение, имам мисли в главата, но още нищо не е окончателно ясно. Както те не желаят да коментират в момента, така и аз не мога да кажа нищо повече", продължи специалистът.

На въпрос възможно ли е футболистите да го бойкотират, Станков отговори: "Недопустимо и немислимо е това нещо да се е случило. Не мога да кажа, че са ме бойкотирали."

"Феновете нека си говорят, това си е техен проблем. Не искам да падам на нивото на Иван Михайлов", категоричен беше Сашо Станков пред БЛИЦ.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите