„Не искам да коментирам това, което се случва в съблекалнята на ЦСКА. Има си вътрешен правилник и никой няма право да го нарушава – не само играчите и треньорите, но и аз”, заяви пред БЛИЦ изпълнителният директор на „червените” Александър Тодоров във връзка със скандала, който се е разразил вчера.
 
„Не се намесвайте във вътрешните проблеми на ЦСКА. Каквото и да има, ние ще го разрешим. Знаете ли – от сутрин до вечер това се опитваме да направим. Да, ситуацията не е цветуща, но нито аз, нито Александър Томов сме загърбили нещата. Вие какво си мислите – че на нас не ни пука за ЦСКА и не се опитваме да стабилизираме клуба ли?  
 
На кого ще платим и на кого няма да платим, решаваме само ние. Двамата с Томов определяме бюджета и го разпределяме. Не ме разбирайте обаче погрешно – не сме искали да ощетим някой от играчите за сметка на други футболисти. Просто ви говоря по принцип, че шефовете решават какво и как се плаща. Да, ставали са грешки – част от състезателите не са си получавали заплатите навреме, но след два-три дни всичко си е идвало на мястото. Ето, сега има забавяне. Но не става въпрос за месец или два забавяне, а за една седмица.Така е в повечето клубове не само у нас, но и по света.
 
Конкретно случаят с Тончи Кукоч не го коментирам. Обясних ви защо – има си вътрешен правилник. Само ще повторя отново, че какъвто и да е проблемът, ще го разрешим. Всъщност, за мен проблемът вече е приключил”, категоричен бе босът в Борисовата градина.