“Любимецът” на всички цесекари Александър Томов е започнал обиколки като апостол, за да търси спасение за “армейския” отбор. Източници на БЛИЦ съобщиха, че бившият президент на ЦСКА е имал разговори с трима от най-богатите българи. Скоро той планувал да се срещне с още няколко милионери. Целта на визитата му е някой от тях да купи контролния пакет акции на клуба.
 
Томов бил недоволен от тежкото състояние на ЦСКА под управлението на фирма “Титан”. Мечтата му била да се завърне на бял кон в Борисовата градина, ако продажбата на “армейците” бъде реализирана.
 
Припомняме, че именно под негово ръководство “червените” бяха пред фалит и за първи път в своята история не получиха лиценз за участие в европейските клубни турнири. Това се случи през юни 2008 година, само няколко дни, след като ЦСКА спечели шампионската титла на България. Томов бе обявен за предател, а стотици фенове обсадиха стадион “Българска армия”. В началото на 2009 година той (или казано по-точно - тогавашният собственик Прамод Митал) продадоха “армейците” на “Титан”.