Бащата на боса на Вихрен Коко Динев - Иван, празнува рожден ден днес. Дори и на 80-годишна възраст Динев-старши продължава да работи в клуба на сина си, изпълнявайки длъжността главен селекционер.

"Днес 80 години навършва главният селекционер на Вихрен Иван Динев - Дон Чики. От името на ръководството, спортно-техническия щаб, всички футболисти, администрация и привърженици на любимия клуб желаем на г-н Динев още дълги години да ни радва със своя неповторим дух и обаяние. Бъдете жив и здрав, Дон Чики и продължавайте да ръководите "гладиаторите" със същия ентусиазъм и отдаденост.

Дон Чики е не само главен селекционер на футболния клуб на Вихрен, той е и старши треньор на отбора по водна топка, който тази година изведе до исторически дубъл - титла и купа. Г-н Динев е и треньор №1 на България и Гърция за XX век по водна топка. Многократен шампион в този спорт и като играч и като треньор с отборите на ЦСКА и Волос (Гърция). Откривателят на Иван Славков-Батето пък само преди два месеца стана и четирикратен балкански шампион по плуване за ветерани.

Наздраве, Дон Чики!", пише на официалната интернет страница на Вихрен. /БЛИЦ