ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Интересът към българския национал Андриан Краев продължава да бъда засилен. Към желаещите да се подсилят с 24-годишния халфа на Левски вече може да се прибави и Спарта (Прага).

Чешкият шампион гласи Краев за заместник на Ладислав Крейчи, който е пред изходящ трансфер. Според медиите в Прага, един от най-важните играчи на „сините“ ще бъде идеален вариант за запълване на очертаващата се дупка в средата на терена в състава на Спарта предвид предстоящото участие в квалификациите за Шампионската лига.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

В материалите се посочват предимствата на Андриан Краев на терена – подвижност и отлична игра във въздуха. Освен това се набляга на факта, че в Спарта вече има български национал – Мартин Минчев, което ще помогне на халфа за по-бърза адаптация в Чехия.

Интерес към Краев има от страна на датски и полски отбори и вероятността за него трансфер през това лято е много голяма. Не е изключено обаче на „Герена“ да не избързват с раздялата си с полузащитника и да изчакат приключването на мачовете на Левски от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!