Тежка контузия получи вторият вратар на Марек Пламен Младенов по време на двубоя с Хасково от първенството на U21. В 19-ата минута Младенов се сблъска с противников футболист в наказателното поле вследствие на което получи тежка травма и веднага бе закаран в болница.

След направеният рентген се оказа, че той е със счупена подбедрена кост на десния крак и един месец ще бъде в гипс, а още два ще се възстановява. Това е неприятна новина за щаба на Марек, тъй като Веселин Цветковски е в болнични и иска да прекрати договора си. Четвъртият вратар Костадин Гоцев също не тренира пълноценно. Така на разположение в оптимална форма остава единствено титулярният страж Емил Михайлов.

Иначе Марек спечели срещу Хасково с 2:1. Първото полувреме завърши наравно 0:0, но дупничани пропуснаха на два пъти и имаха претенция за дузпа. Гостите, водени от бившия нападател на Марек Живко Иробалиев, пък удариха напречната греда.

В 63-ата минута Дани Георгиев успя да се пребори за топката в центъра, напредна отдясно, центрира и Росен Йорданов с глава откри резултата. Три минути по-късно грешка на Диков и Пидев при изнасянето на топката позволи на Мариус Найденов да изравни. В 73-та минута резервата Емил Стоянов с удар от около 25 метра донесе победата на Марек, която е втора поредна след успеха над Славия в предишния кръг.