Футболистът на Евроколеж Николай Бончев, станал известен с изявите си като порно звезда, е със счупена ръка след сбиване по време на мач от Югоизточната „В“ група. По време на мача с Борислав (Първомай), спечелен от колежаните с 2:1 като гост, Бончев ударил с топката Йордан Томов в 85-ата минута. Футболистът на домакините не останал длъжен и ударил играча на Евроколеж. Настанал бой между двамата, в който по-късно се включили съотборниците им и около 150 фенове.

„Ритаха го по-главата и тялото. Ръката му е счупена на две места. Проблемът е, че преди срещата ни обещаваха пари и банкет, за да им дадем мача", заяви директорът на Евроколеж Григор Иванов пред „plovdivderby”.

В екшъните се изявил и един от шефовете на Борислав Илия Ганчев, който ударил в гърба на директора на пловдивчани Григор Иванов. Срещата била белязана от слабите изяви на рефера Владимир Недялков, побой, пет червени картона, както и мятане на камъни и кебапчета по гостите. Шефовете на Евроколеж ще внесат днес в Зоналния съвет на БФС жалба, с която се оплакват от съдийството и обстановката на стадиона.

 Kласиране, програма и резултати в четирите "В" групи - ТУК !!!