Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Христо Стоичков и ръководство на Литекс заседаваха близо 4 часа под дебела сянка, предаде кореспондентът на БЛИЦ в Ловеч.

Работната среща се проведе на терасата на местния първокласен хотел "Президиум", опасан с антични статуи и декоративна зеленина. Шефският екип на Литекс беше воден лично от президента на клуба Трифон Попов, а сред отрядът ловешки футболни босове бяха още финансовият директор Величко Дихонов, мениджърът Стойчо Стоилов и помощник-треньорът Петко Петков.

Групата се беше уединила под сянката на едроснажно дърво, вкопало се на границата между хотела и близката паркова градина. Камата беше във видимо добро настроение. Именно той беше и най-активният в диалозите.

След дългата дискусия между отговорните фактори стана ясно, че Стоичков ще продължи да бъде треньор на "оранжевите", които не успя да класира в Лига Европа.

На разговора в Ловеч са били обсъждани програмата за подготовката и бъдещето на Литекс. На този етап обаче не е ясно дали ще бъдат привличани нови футболисти. Вероятно ще се разчита на настоящия състав и някои юноши. Стоичков планира да изведе "оранжевите" за първо занимание на 25 юни.
ГЕРГАНА ДИМИТРОВА/БЛИЦ