Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо ще има думата по съдбата на треньора на "сините" Стойчо Стоев. Днес в 13:30 часа започва редовно заседание на Управителния съвет на клуба.

Членовете ще обсъждат оставането на Стоев единствено, ако Георги Иванов предложи това. Ако Гонзо каже, че Стоев не си върши работата и трябва да бъде сменен, тогава УС ще започне разискване за поста на специалиста.

Дори и да бъде отправено подобно предложение от Иванов, то трудно ще бъде прието, тъй като Националния клуб на привържениците на Левски и Тръст "Синя България" стоят плътно зад Стоев. За да бъде прието дадено предложение в УС е необходимо да има 8 гласа "за" от 9 члена на съвета. Ако и двете фен организации са против, то смяна не може да има.

На днешното събрание отчет ще дават шефовете на школите - Даниел Боримиров (ДЮШ на Герена) и Станислав Ангелов - Пелето (ЛевскиРаковски). Героят от САЩ'94 ще трябва да внесе разяснение и по скандалния случай с треньора Владко Шаламанов, който бе сниман да играе хазартни игри с децата. Специалистът бе освободен от ДЮШ, но бе пратен да работи в Левски Раковски.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!