Сделката за нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо е пред финализиране и скоро ще стане факт. За това пишат медиите в Еквадор и Мексико. Очаква се съвсем скоро 24-годишният таран да подпише с УАНЛ Тигрес.

Мексиканската версия на известния испански спортен в. „Ас“ пише, че преговорите за трансфера на Кайседо са доста сериозни. Еквадорският „Ecuagol“ допълва, че УАНЛ Тигрес вече е информирал ЦСКА относно желанието си да привлече нападателя, но изданието не разкрива никаква информация относно трансферната сума. Най-вероятно става дума за 4 милиона долара.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Профил в „Туитър“, следящ отблизо всичко случващо се с мексиканския клуб, съобщава, че през тази нощ представители на Еквадорската футболна федерация и хора от мениджърската агенция, работеща с Жорди Кайседо, са били на трибуните при домакинската загуба на „тигрите“ с 2:3 от Крус Асул. Присъствието им е свързано именно с преговорите за Кайседо. Твърди се, че вече има споразумение между футболиста, ЦСКА и мексиканския клуб.

Припомняме, че УАНЛ Тигрес е бивш отбор на легендата на ЦСКА Емил Костадинов. Екзекутора на „петлите“ игра за мексиканския тим през 1997 година.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022