Два мача от 33-ия кръг на Югоизточната "В" група приключиха преждевременно, след като гостуващите отбори пристигнаха в сериозно намален състав и след контузии съдиите са били принудени да ги прекратят, съобщиха от Зоналния съвет на БФС в Пловдив.

Първо Арда и Металик свършиха още в 13-ата минута, когато при резултат 0:0 реферът Ангел Димитров е прекратил мача. Причината е, че гостите са останали с 6 души на терена, след като са започнали мача със 7.

Предстои през седмицата СТК да разгледа докладите и вероятно ще присъди служебен резултат 3:0 за домакините. Дотогава такъв резултат ще стои въведен и в информационната система на БФС.

Мачът между Равда и Габровница беше прекратен в 35-ата минута от рефера Лъчезар Йонов при резултат 4:0. Причината е, че гостите са останали с 6 души на терена.

Предстои през седмицата СТК да разгледа докладите и вероятно ще присъди служебен резултат 7:0 за домакините. Другите лидери в дивизията Марица очаквано спечелиха гостуването си в Харманли на местния Хеброс с 4:0 и водят в класирането с 84 точки. Равда е на второто място с 83. Трети е Нефтохимик (Бургас) с 67 точки след минимален успех над Загорец като гост.