Локомотив (Мездра) продължи негативната си серия срещу Созопол и през новия сезон в „Б“ група. „Железничарите“ отстъпиха с 1:3 в скандален мач от втория кръг. Гостите стигнаха до успеха с два гола от доста спорни дузпи и едно попадение от неотсъдена засада, пише "Конкурент". Срещата започна добре за домакините, които поведоха с 1:0 в 14-ата минута. Вратарят на гостите боксира топката при центриране на Яначков, но тя попадна в Тодор Чаворски, който реализира.

До края на първата част Иван Редовски и Чаворски можеха да увеличат резултата, но стражът и защитник на Созопол спряха ударите им. В 43-ата минута главният рефер Георги Давидов направи първия подарък за гостите, отсъждайки дузпа за съприкосновение на Яначков и Радев. Станимир Митев от бялата точка бе точен за 1:1. В началото на втората част Чаворски се измъкна от защитата, преодоля и вратаря, но би в аут.

В 65-ата минута последва нова дузпа за Созопол при индентична ситуация, като в 43-ата, само че този път Ганчев бе нарочен за нарушител срещу Калоянов. Митев пак отбеляза за 1:2. В 73-ата защитник на гостите игра с ръка в пеналта и реферът получи идеална възможност да се реваншира за допуснатите грешки в ущърб на домакините, но кой знае защо си затрая, пише още "Конкурент". В 90-та минута мощен шут на Петър Димитров от фаул бе избит от Теменлиев. В добавеното време Васил Калоянов получи топката в засада, която бе проспана от страничния рефер, напредна и оформи крайното 1:3.