Футболният съдия Александър Костадинов отговори на декларацията на Лудогорец. Както е известно, от разградския клуб заявиха, че на полувремето на мача с “Ботев” (Враца) “нелицеприятни мускулести персони с пистолети на кръста са влизали при рефера”.

“Останах изключително изненадан от тази декларация. Това нещо не отговаря на истината по никакъв начин. Откакто съм съдия винаги съм се прибирал и излизал нормално в съдийската стая, с охрана. Така беше и сега. Нямахме никакви проблеми. Говорехме си с колегите, че охраната на стадиона си свърши перфектно работата. Тези неща, които излязоха, са грозни за цялото общество”, заяви Александър Костадинов пред Канал 3.

”Не съм имал абсолютно никакъв контакт с други хора, могат да го потвърдят колегите ми, четвъртият съдия и делегатът. На стадиона във Враца се качваме на втория етаж, нямаме достъп до други лица. Прибрахме се на полувремето, починахме и не сме имали никакъв контакт с други хора. Не съм видял нито хора от Лудогорец, нито от “Ботев” (Враца)”, завърши реферът./БЛИЦ