Ботев (Ихтиман) и Пирин (Разлог) завършиха 1:1 в мач от 22-ия кръг на Югозападната Трета лига. За съжаление на добрата игра на двата тима реферът Антонио Антов не показа еднакъв аршин при отсъжданията си, ощетявайки домакините в определени моменти.

Домакините заслужават поздравления за това, че теренът беше идеално почистен от снега, което позволи на футболистите на двата тима да се вкопчат в люта битка.

След нулево първо полувреме Ботев откри в 60-ата минута с гол на Александър Дайов. Той получи отличен пас отляво от Борислав Балджийски и не сбърка.

В следващите минути на два пъти нарушения от страна на играчите на Пирин в наказателното поле бяха изтълкувани от рефера като чиста игра, а обратно на логиката му реши да отсъди дузпа за разлогчани в 75-ата минута, а от бялата точка Пирин изравни чрез Николай Хаджиниколов.

До края на мача двата тима търсеха успеха, а в заключителните минути на срещата гостите пропуснаха да се поздравят с успеха, след като нападател отправи опасен удар след центриране, но вратарят на Ботев - Дончев спаси и остави точката в Ихтиман.

След това равенство Ботев е на 12-ото място с 26 точки, а Пирин е на позиция по-нагоре с точка повече. В следващия кръг момчетата на Христо Джоджов приемат Рилски спортист Самоков, а тези на Валери Свиленов гостуват на Септември II.