Мачът между ЦСКА и Берое от 21-ия кръг на "А" група ще се състои. Това обявиха главният съдия на срещата на "Българска армия" Таско Тасков и делегатът Петьо Пушкаров. Първият сигнал трябва да прозвучи в 17 часа. Още преди няколко часа от ЦСКА обявиха пред БЛИЦ, че по-скоро двубой ще има.

"Мач ще има. Домакините са се постарали за това. Свършена е много работа и игрището е горе-долу в добро състояние. И според мен, и според делегата, и според всички няма причина срещата да не се състои", заяви Таско Тасков в ефира на Канал 3.

"Подкрепям главния съдия. Домакините са положили неимоверни усилия. Всичко е готово. Остават някои дребни детайли, за да бъде теренът напълно готов за провеждане на футболна среща", бяха думите на делегата Петьо Пушкаров.

Както е известно, обилният снеговалеж над цяла България доведе до проблеми на повечето стадиони. Мачът между Хасково - Славия бе отложен, докато дербито на Пловдив между Локомотив и "Ботев" ще бъде под въпрос до последно.

От снощи обаче на "Армията" кипи усилен труд за почистването. Много фенове на "червените" се отзоваха на призива за помощ. Не малка част от децата на ДЮШ на клуба също се включиха.
 
"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


Купа на България - сезон 2014/2015