Председателят на Съдийската комисия Никола Джугански подари свирка и картони на рефера Георги Давидов след дебюта му в „А“ група. Срещата "Ботев" (Пловдив) - Нефтохимик (4:0) бе първа в елита за 28-годишния арбитър от Велико Търново. 

Джугански, който беше съдийски наблюдател на мача в Пловдив, му пожела да го покани на 100-ия му двубой в „А“ група, пише bgreferee.org. От името на домакините бронзовият медалист от САЩ`94 Цанко Цветанов, сега помощник-треньор на отбора, връчи на Давидов фланелка на голмайстора Абел Анисе, флагче на "Ботев" и видеозапис от двубоя.

Георги Давидов е съдия от 2006 г., а от 2008 до 2011 г. е асистент в “Б” група и свири в елитните юношески групи. През следващите две години е ръководещ във втората ни дивизия и това лято бе включен в ранглистата на “А” група. Завършил е физическо възпитание, психология и спортна педагогика във Великотърновския университет, в който сега е петокурсник по право и докторант. Работи като старши експерт по въпросите на спорта в Община Велико Търново.