Светкавица картотекира седем нови футболисти за започващото тази събота първенство в Източната "Б" група, съобщи за БТА старши треньорът Пламен Донев. Той допълни, че целта пред отбора е да се нареди по-напред от миналогодишното осмо място.

Двама от седемте нови попълнения са вратари - това са Радослав Рашков от Етър (Велико Търново) и Димитър Недев от Доростол. Останалите имена са полузащитниците Ангелин Томанов (Несебър), Светослав Караиванов (Етър) и Пламен Димитров (Черноморец), защитникът Николай Тодоров (Черно море) и нападателят Стефан Тошков (Нафтекс).

"Очертава се доста странно първенство, след като Локомотив (Стара Загора) се отказа от участие. Очаквам същата да бъде съдбата и на Родопа (Смолян). Просто не мога да си представя как един отбор тепърва ще се включи в първенството, след като не е водил никаква подготовка и няма никакви футболисти. А и дори да се включи, каква ли полза ще има от участието на такъв отбор. Но в БФС трябваше да предвидят това, след като още в края на миналата година имаше подобни индикации. Същата работа е и на Запад с Беласица. Излиза, че тренираме пет месеца, а ще изиграем десетина мача", коментира наставникът на Светкавица. /БЛИЦ