В неделя Седрик Бардон ще изиграе последния си мач за Левски, в който ще се сбогува с феновете. "Сините" закриват сезона в двубой срещу спасилите се от изпадане гости от Сливен. Избраниците на Георги Иванов-Гонзо ще гонят победата на всяка цена, за да подпечатат участието си в Лига Европа.

33-годишният Бардон вече си е стегнал багажа и ще търси късмета си другаде. Наскоро французинът обяви, че смята да изпълни договора си със "сините", но по всичко личи, че това няма да се случи.

Опитният халф е получил две оферти и най-вероятно ще избере едната от тях. Предложенията идват от клубове от Израел и Кипър, информира "Тема спорт". Бардон игра и в двете страни и остави добри впечатления. През пролетта на 2008 той премина от Левски в Бней Йехуда и помогна на тима да се спаси, а след това пое към Анортозис, с който дори влезе в групите на Шампионската лига и отбеляза гол на Интер.

През лятото французинът с кански мъки бе върнат на "Герена" от собственика Тодор Батков. Тогава босът дори заяви, че договорът на играча е безсрочен и след като прекрати кариерата си, ще му бъде предложен пост в клуба. След привличането на Александър Александров обаче двамата влязоха в конфликт и дори в последните мачове французинът оставаше резерва за сметка на Кривия. Именно това е повлияло на решението на Бардон да напусне "сините". Миналата седмица пък Георги Иванов-Гонзо заяви по повод на французина, че той вече е на предела на възможностите си и не може да даде още много на отбора. /БЛИЦ