Юношите старша възраст на Ботев (Пловдив) (родени 1990 година) се класираха на 1/4-финалите на Републиканското първенство. Момчетата на треньора Владо Чернев удариха с 1:0 Светкавица на стадиона край Бирената фабрика и продължават напред.

Единственият гол в мача вкара Любомир Александров. В 47-ата минута той се измъкна от защитата на Светкавица и с премерен шут приспа вратаря от Търговище. Двубоят не блестеше с достойнства. В последните 5 минути гостите създадоха няколко карамбола пред вратаря на Ботев Христо Радков. Първият мач в Търговище завърши 0:0.

Водещата от телевизия "Пайнер" Симона Първанова изгледа мача от трибуните. Малцина вече помнят, че сексбомбата стартира кариерата си като спортна журналистка и футболът и е тръпка, информира news4000.eu. Плътно до Симона бе гаджето й Славчо Тошев. Низвергнатият от Ботев вратар тренира цял полусезон точно с юношите от набор`90. Не е ясно дали Славчо е останал очарован от видяното. Треньорът на представителният тим Пепо Пенчев видимо не бе доволен от изявите на юношите, които трудно се класираха на 1/4-финалите на Републиканското първенство. /БЛИЦ