Феновете на Левски настръхнаха срещу решението на Съдийската комисия да повери баража с Черно море на Георги Кабаков. Пловдивчанинът за последно свири на "сините" при гостуването на Лудогорец (2:2) и тогава си затвори очите за дузпа в тяхна полза, припомня "Меридиан Мач". Преди това той бе обвинен от Дунав, че е човек на ЦСКА, след като подмина дузпа за русенци и не изгони Чорбаджийски за удар без топка срещу Шопов. Освен това зачете гол с ръка за Каранга. 

През есента пък Кабаков си навлече гнева и на шампионите с отсъжданията в 1/4-финала срещу ЦСКА в София. Малко по-рано от агитката на Левски излязоха с декларацията срещу Кабаков преди дербито с ЦСКА (2:2) на 21 октомври. "Кой си назначи Кабаков за главен съдия на мача Левски - ЦСКА в събота?", попитаха тогава от "Герена". 

Той не беше свирил мач на Левски от 22 май 2016 година, когато след скандално съдийство срещу Славия от клуба излязоха с декларация, че повече не желаят той да ръководи техни мачове... и така до май месец тази година - загубата с 0:3 от ЦСКА. След което и през октомври миналата година именно той ръководи вечното дерби - 2:2.

"Кабаков ще свири мача, който ще определи дали Левски ще играе в Европа - браво БФС, въобще не вкарвате напрежение", пише LSFC в един от форумите на "сините" запалянковци.

"Защо той ни свири три от последните четири срещи със Славия? Има тенденция в отсъжданията му", недоумяват още левскарите.

"Той е поръчков, ще ни пореже!", опасява се друг от феновете на Левски преди баража с Черно море, който е от 20:30 часа днес на "Герена". 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА