Привържениците на ЦСКА от фенклуб „Сектор „Г“ изразиха със специална декларация на профила си във „Фейсбук“ притесненията си от случващото с в клуба през последните дни и липсата на всякаква яснота. Те поискаха Александър Томов да даде разяснения и заплашиха, че няма да простят, ако се повторят събитията от 2008 г., когато „червените“ останаха без лиценз.

ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ФЕНКЛУБ „СЕКТОР „Г“
 
Въпреки проведените през последните дни пресконференции, многобройните привърженици на ЦСКА продължават да тънат в неяснота по въпроса с прехвърлянето на собствеността на клуба. Медиите се възползват от всичко това и постоянно тиражират различни версии, с които си играят с чувствата на феновете и печелят пари на техен гръб. За да се сложи край на спекулациите е необходимо страните, участващи в сделката, да дадат нужната яснота.
 
На първо място г-н Томов като действащ ръководител трябва да отговори на въпроса защо нещо обявено за факт преди няколко дни, все още не се е случило. Ако нещата, написани в медиите, не са верни, най-нормалното нещо е просто да ги опровергае. От друга страна, ако г-н Инджов и г-н Манджуков са наясно какъв е проблемът и какво забавя нещата, е редно да го обявят. Мълчанието не е от полза за никого - единственото, което постига е да създава напрежение и да дава храна на медиите.
 
Всички знаем, че предстоящите дни са изключително важни за лицензирането на ЦСКА. Няма да позволим дребни игри да нанесат тежък удар върху клуба и няма да простим, ако се повторят събитията отпреди 7 години. Силно се надяваме всички да са си извлекли поука от това, което се случи тогава.
 
ЦСКА се нуждае от стабилно управление с дългосрочна визия за бъдещето. Необходимо е да се гради от основите - стадион, школа, база, а краткосрочните резултати да останат на заден план. Крайно време е това да се случи, защото е ясно, че смяната на собствеността и катаклизмите на всеки 2-3 години не водят до нищо добро.
 
Фенклуб "Сектор Г"

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите