Феновете на ЦСКА твърдо подкрепят капитана на любимия си тим Божидар Чорбаджийски, който е пред наказание. Националът два пъти удари без топка Васил Шопов преди края на първото полувреме на мача в Русе срещу Дунав, който "червените" спечелиха с 2:0 вчера. Чорбаджийски може да изгори за три мача, което ще го извади от строя за вечното дерби с Левски на 18 март. "Червената" общност се обедини около мнението, че това ще е безумно решение на Дисциплинарната комисия. От телевизионните повторения ясно се видя как Васил Шопов провокира Чорбаджийски и първи му нанася удар, след което националът не му остава длъжен. 

За подобни, дори и по-груби действия, водещи футболисти на водещи клубове изобщо не са били наказвани. 

"Божидар осъзнава грешката си, но в такъв момент няма как да не си изпуснеш нервите. Шопов първи го удари. Редно е да накажат Чорбаджийски за един или два мача, а не за три", коментираха феновете на ЦСКА.

Както вече стана ясно, Дисциплинарната комисия към БФС изиска до утре в 12:00 часа експертен доклад от Съдийската комисия при БФС за вземане на съответно решение по казуса с Чорбаджийски. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА