Задава се полемика между треньора на ЦСКА Стойчо Младенов и фенове на Левски", в която скоро може да се включи и някой от ръководството на "сините".

Младенов се възмути от фланелките с резултат 7:2, с които "сините" футболисти загряваха преди последното издание на Вечното дерби. Треньорът на армейците описа действието на "Левски" като "срам" и "жалко, много жалко". Отговорът от Сектор "Б" не закъсня.

"Спеца от село Плоски забрави ли мача, в който Стоичков не само загряваше, а и излезе да играе с фланелка с номер 4 на гърба?", запитаха от Сектор "Б". Става дума за срещата между "Левски" и ЦСКА на 7 април 1990 година (2:2), когато Стоичков сложи фланелка с номер 4 и игра с нея цял мач. В предишния двубой между двата тима, който бе на 1 октомври 1989 година, Камата бе вкарал 4 гола и именно това бе причината да излезе с този номер.
________.JPG

"Точно този ли ще ни коментира? Спомнете си какво говори преди месец. Приказките му за стадиона!", скочиха "сините" ултраси.

"Той нещо против Гунди ли има? Нашите играчи излязоха с фланелки с лика на Георги Аспарухов. Не сме гледали какво пише на гърба. На загрявката с "Ботев" също имахме фланелки от фенклуба, но пловдивчани не се оправдаха, че са паднали заради тях", коментираха още част от най-запалените левскари.