Потопете се в света на статистиката!
Запалянковците на "Левски" публикуваха в своята страница fondsectorb.com писмата, които са раздали на футболистите преди вечното дерби с ЦСКА, което тимът от "Герена" загуби с 0:1.

"В опит да засвидетелстваме своята подкрепа, да надъхаме и снемем напрежението от отбора, но най-вече да обясним на играчи и ръководители какво и колко много означава "Левски" за нас, решихме да направим индивидуален жест към всеки един от тях. Изляхме душата си в къс хартия, в едно писмо, което да говори с гласа на всеки един левскар. Преведохме го на всеки един от езиците, които се говорят в съблекалнята и им го връчихме в минутите преди футболистите да излязат на терена за вечното дерби. Вярваме, че нашето писмо е повлияло по някакъв начин на "сините" футболисти и ръководители, докоснало е душата им или поне им е дало време да размислят. И въпреки, че загубиха битката, се надяваме, че ще спечелят войната! Само "Левски"!", споделят феновете на официалната си интернет страница.

БЛИЦ ви представя писмата на ултрасите до играчите, които завършват с "Бийте се за "Левски", победете за "Левски", умрете за "Левски"!:


pismo_bulgarian.jpg

pismo_english.jpg


pismo_france.jpg

pismo_netherlands.jpg

pismo_portugal.jpg

pismo_slovak.jpg