Националният клуб на привържениците на "Левски" разпространи призив до всички фенове на "сините", които ще посетят дербито с ЦСКА в петък.

БЛИЦ публикува текста на съобщението без редакторска намеса:

Важно уточнение и голяма молба за дербито!

Както знаете, нашата основна цел е Сектор Б да върви напред в своето развитие. Работим затова с пълни сили и на максимални обороти. Нуждаем се обаче и от вашата помощ, съдействие и разбиране.

Както Ви е добре известно, поради редица тъпанарски съображения, дербито ще се играе в петък от 17:45ч. Нормалният работен ден на обикновения българин свършва около 17:30, дори 18:00ч., и хората със сигурност ще бързат да се насочат към стадион "Васил Левски". За да не става задръстване и блокиране по входовете в секундите преди началото, в резултат на което много хора да изпуснат половината полувреме, умоляваме тези, които са от рано около стадиона, да влязат в Сектор Б преди 17:15ч. Нека бъдем в услуга на нашите събратя по идея, нека започнем да се уважаваме. Една бира по-малко за вас или 5 левскари повече в Сектор Б. Кое избирате!?

Нека започнем да действаме организирано, да превърнем хаоса в ред. Това е единственият начин да вървим напред! А и всеки, който реши да отложи влизането си за последните секунди, рискува да изтърве голямото шоу...

То ще ни чака в Сектор Б! Уверяваме ви!

Призоваваме всички левскари към синя окупация! Левски докрай!

Национален клуб на привържениците на Левски