Привържениците на "Левски" се надъхват преди реванша с Монтана за Купата. В сряда от 16:00 часа "сините" приемат лидера в "Б" група, който спечели първата среща с 2:0.

"Фонд Сектор "Б" публикува на страницата си във "Фейсбук" следния призив с видео клип към него:

Футболът е една игра. Понякога печелиш, понякога нямаш този шанс. Финалът срещу Берое в Ловеч си остава един скъп и силно емоционален спомен за всеки левскар. Всеки има своя ярък образ от този мач и от невероятните му заключителни 20 минути. Уникалният характер на "сините" футболисти, играли почти цял мач с човек по-малко да върнат 2 гола пасив и да докарат мача до продължения и дузпи.

Нашият най-ярък спомен е как при изравнителния гол на Гари Родригез в последните минути целият кордон с полиция обграждащ "сините" в сектор "В" даде поне 10 метра бегом назад под напора на голямата "синя" публика. Стадионът бе напът да се срути и със сигурност щеше, ако Жоао Силва бе вкарал онова невъзможно за изпускане положение в 120-та минута, на 3 метра сам срещу вратаря. Но, късмет... Това е футболът. Затова е и толкова велика игра. А "Левски" никога не участва в нея ако не са замесени пълната и тотална драма. Такъв е чарът на този велик клуб.

"Левски" е в тежко, може би дори патово положение. В това му положение 2 гола пасив от Монтана изглеждат като 2 гола пасив от Барселона. Но купата за нас е чест! Винаги е била и винаги ще бъде такава за нас, левскарите. Защото изживяването да си на финал, тръпката да си на финал, еуфорията да знаеш, че след 90 или 120 минути една купа ще бъде понесена сред многохилядната публика, и това може да е твоята публика, ни кара толкова много да обичаме тази игра. Никой клуб не е печелил тази купа повече пъти от "Левски". Никоя публика не е понасяла на ръце тази купа повече пъти от публиката на "Левски".

Искаме тази купа! Само Левски!




Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите