Националният клуб на привържениците на “Левски” излязоха с декларация към всички, които ще присъстват на финала за купата на България в Ловеч срещу Берое, който е утре от 17:30 часа. Феновете призоваха своите да не хвърлят факли и предмети по терена, за да няма наказание за клуба. Те са притеснени, че при евентуална глупост по трибуните от тяхна страна може от БФС да накажат "сините" да не разчитат на публиката си на "Герена" срещу Лудогорец в мача за титлата.

Припомняме, че точно на стадиона в Ловеч “сините” издигнаха транспаранти за рождения ден на Адолф Хитлер, а заснетото от камерата на БЛИЦ обиколи цял свят. “Левски” пък отнесе сериозна глоба от БФС.

Обръщението на феновете:

Левскари, напук на всички зложелатели и фанатичните им излияния, Левски е в навечерието на два финални мача - за купата на България и директен мач за шампионската титла.

Първото изпитание е финалът за купата в Ловеч. Искаме да призовем сините привърженици към съвест и отговорност. Над нас се е спуснала сянката на "синьото" БФС и тази на един феодал от Разград. Те на драго сърце ще накажат “Левски” ...за щяло и нещяло в предстоящия финал за шампионата на Герена. Умоляваме ви да не хвърляте факли и предмети по терена, повярвайте, тези хора ще направят и непосилното, за да накажат “Левски” с лишаване от домакинство в мача срещу измисления отбор от Разград. Този филм вече го гледахме веднъж при визитата на д-р Кюрда Стоичков на “Герена”.

Ако има нещо, от което да се страхува разградският феодал, това е препълнения стадион "Георги Аспарухов" и истинска, адска атмосфера, на истинска публика, нещо, което измисленото разградско тимче не познава! Страхуват се, защото знаят, че половината от победата в събота, срещу Разград, ще я спечели публиката на “Левски”!

Отиваме, превземаме, подкрепяме “Левски” 90 минути, отдадено, горещо и безспирно, но и умно, със съвест и отговорност! Мислите и не се поддавайте на емоции, които биха ощетили “Левски”. “Левски” има нужда от нас на “Герена”!