Феновете на “Левски” за четвърти пореден път започнаха кампания по набиране на средства за организиране на мощна хореография за срещата с ЦСКА. Вечното дерби ще се състои на 27 април от 16:00 часа на стадион “Васил Левски”.

За целта по време на предстоящия мач срещу Локомотив (София) от полуфиналите за Купата на България ще има специални дарителски каси. В тях всеки запалянко ще може да подпомогне каузата и с произволна сума да даде своя дан, за да може “Левски” да спечели дербито на трибуните.

Отделно от това ще бъдат събирани и пари по банкова сметка, която може да видите по-долу. За последния сблъсък с ЦСКА, загубен с 0:1, Фонд „Сектор Б" събра близо 8 хиляди лева за хореография.

Призивът на Фонд “Сектор Б”:

Приятели, от днес започваме кампания за събиране на средства за дербито. Представянето на "СЕКТОР Б" зависи изцяло от всички нас!

Ако желаете да подкрепите нашето начинание, ако желаете на всеки мач да виждате "Сектор Б" по-цветен и по-активен, ако желаете голямо разнообразие от качествени и достъпни артикули, помогнете ни! Включете се със сума според възможностите Ви! Бъдете съпричастни към синята магия...

Запомнете, че нищо не става наготово, а само чрез отдаденост и единство!

Само “Левски”!

Сметка:

BG70RZBB91554072566607
BIC: RZBBBGSF
Райфайзен Банк
Титуляр: Любчо Костадинов