Oпитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Упорството на “Титан” да продаде акциите на ЦСКА на разумна цена е вбесило крайните ултраси на отбора от Сектор “Г”, съобщава “Меридиан Мач”. Привържениците се обединили около идеята, че не могат да гледат безучастно потъването на лубимия си тим. Отделните фракции са се разбрали да причиняват умишлено инциденти на мачовете на ЦСКА, които автоматично ще водят до наказания и глоби за клуба и по този начин ще удрят по джоба на Димитър Борисов и Иво Иванов. Необичайната формула на вендета цели да покаже за пореден път на босовете на “Титан”, че са нежелани от публиката и че сдаването на властта е чакано като празник.

Протестите започнаха още на мача с “Ботев” (Враца), когато ултрасите нa “червените” не спряха да скандират нацистки поздрави, за да издействат наказания на отбора. Момчетата от “Офанзива” опитаха и саморазправа с изпълнителния директор на клуба Венци Живков, като само намесата на стюардите предотврати грозни сцени в официалната ложа, които щяха да доведат до тежки накaзания за ЦСКА.

Готвените ексцесии със сигурност ще утежнят положението на "армейците". Отборът вече бе наказан с лишаване от домакинство след гостуването в Ловеч, когато хвърлени предмети раниха полицаи. При повторно тежко провинение клубът ще бъде третиран като рецидивист и наказанието ще бъде лишаване от домакинство за 3 мача и 10 000 лева глоба. Трети инцидент трябва да доведе до изваждането на ЦСКА от "А" група.

Ултрасите от сектор "Г" готвят погроми в Разград, където ЦСКА ще гостува следващия уикенд. "Червените" ще отмъщават и за миналогодишния мач, когато бяха бити стюарди на стадиона.