Не 2700 фенове на ЦСКА ще подкрепят отбора срещу Локомотив (Сф) в "Надежда", а толкова, колкото искат да присъстват на стадиона. Това обявиха от Фенклуб "Сектор Г" посредством официалната си страница във "Фейсбук". Двубоят от 31-ия кръг на "А" група е в събота от 17:30 часа.

Както е известно, по-рано днес излезе съобщение на Спортно-техническата комисия (СТК), според което феновете на "армейците" ще получат 2000 билета за Сектор "Г" и още 700 за Сектор "А". На последния мач между двата тима в "Надежда" в началото на годината "червените" запалянковци изпълниха сектора за гости и повече от половината от Сектор "В".

Ето какво гласи съобщението, публикувано от Фенклуб "Сектор Г":


"Страх ли ви е, мишки???

Утре ще обявим как ще влезем на стадион "Надежда", но ще бъдем всички, всеки, който иска да подкрепи нашия клуб, ще бъде там! Във времена, в които футболът ни е на дъното, има отбор, чиито фенове въпреки всичко са на стадиона, а те се опитват да ни спрат! Родната футболна централа и родната полиция няма да ни пречупят! Всички в Надежда, да се борим за нашия ЦСКА София! Всички за един, един за всички!

ЕТО И "ГЕНИАЛНАТА" НОВИНА ОТ ДНЕС:

"Днес 19.05.2015 г. се проведе работна среща, на която беше разгледана предстоящата футболната среща между отборите на ПФК „Локомотив” Сф и ПФК „ЦСКА” която ще се играе на 23.05/събота/ от 17.30 часа.

Бяха обсъдени условията за продажба на билети и настаняване на привържениците на ПФК “ЦСКА”на стадион „Локомотив”, с цел не допускане на зрители над лицензираният капацитет на стадиона и нормалното протичане на футболната среща.

В работната среща участваха представители на БФС, ГДНП, СДВР, ПФК „Локомотив” Сф и ПФК „ЦСКА”. На срещата бе решено ПФК “Локомотив” Сф да пусне в продажба за привържениците на ПФК „ЦСКА” не повече от - 2000 броя билети за сектор „Г” и 700 билети за сектор „А”, което представлява 50% от лицензирания капацитет на стадион „Локомотив”.

Билетите за привържениците на ПФК „ЦСКА” за сектор "А" и "Г" ще се продават на касите на стадион „Българска армия”, а за привържениците на ПФК „Локомотив” на ст. „Локомотив”.

Билети за срещата ще се продават до 22.05 /петък/ включително , като в деня на мача билети няма да се продават. "

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015